Chiftele de peste

de Lau in Peste, 5 Apr 2013 | 3548 vizualizari

 

Este pentru prima data cand fac chiftele de peste si chiar ne-au placut,

 

INGREDIENTE

  • 800 g file de macrou
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 3 felii de paine
  • 5 catei usturoi
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de peste:

Cartofi si morcovi se curata si se fierb cat sa intre furculita in ei in apa cu sare,

Cand au fiert se scurg bine de apa si se lasa sa se raceasca,

Trecem prin robotul de bucatarie legumele si pestele,

Feliile de paine le inmuim in apa si le stoarcem bine,

Intr-un vas adaugam painea,legumele si pestele maruntit,mararul tocat,usturoiul pisat,condimente dupa gust si amestecam bine,

Cu mana uda formam chiftelutele si le trecem prin pesmet(eu am avut pesmet facut din paine)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 30 min pana se rumenesc frumos

 

TIPS-URI

1

eu am facut si prajite in ulei

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftele de peste 216765
retete culinare - Chiftele de peste 216766
retete culinare - Chiftele de peste 216767
retete culinare - Chiftele de peste 216768
retete culinare - Chiftele de peste 216769
retete culinare - Chiftele de peste 216770
retete culinare - Chiftele de peste 216771

COMENTARII (23)

Lau 1

05.04.2013, 21:16

mihaelar63 1

06.04.2013, 15:19

Foarte gustoase !!!

Lau 1

06.04.2013, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21