Chiftele din carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 2 Sep 2016 | 2432 vizualizari

 

Preferatele mele :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
    • 2 cepe
    • 3-4 cartofi
    • 2 ardei capia
    • 1 lingura de bulion
    • 2-3 catei de usturoi
    • 2 oua
    • sare,piper, ardei boia dulce
    • 150 g faina
    • 1 kg ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Se taie ceapa marunt si se amesteca cu carnea tocata. Se adauaga bulionul, usturoiul dat pe razatoarea mica, ardei boia dulce, sare si piper.

Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica, apoi ii strangem bine in maini sa le scurgeam zeama si ii adaugam peste amestecul de carne tocata. Adaugam si ouale si ardeiul kapia tocat cat mai mic, omogenizam bine.

Punem faina intr-o farfurie. Formam chiftele, le dam prin faina si apoi le punem in uleiul incins la prajit.

Le scoatem pe un servet pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartoful il puteti fierbe inainte si apoi sa il pasati, desi se face perfect si asa crud.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc