Chiftelute cu ardei copt

de AndrutzaP in Porc, 15 Iul 2016 | 561 vizualizari

 

   Noi iubim ardeii copti, au un gust minunat! Asa ca am zis ca merg de minune in compozitia chiftelutelor si asa a fost: au avut o aroma minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (amestec vita-porc)
  • 3 ardei capia
  • 1 ceapa galbena
  • 1 capatana usturoi
  • 3 oua
  • 2 linguri faina+faina pentru modelat chiftelele
  • sare, piper, cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • ulei pentru praajit
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei copt:

   Ardeii capia se coc in cuptor si apoi se transforma intr-o pasta omogena cu ajutorul unui blender vertical.

   Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, oualele, si condimentele. Omogenizati bine si apoi adaugati pasta de ardei si faina. Amestecati bine compozitia in asa fel incat sa fie omogena.

   Modelati chiftelutele cu mainile infainate (sa nu se lipeasca de maini).

   Chiftelutele se prajesc in ulei vegetal pana devin crocante pe ambele parti.

   Serviti cu placere!

   

 

TIPS-URI

1

Optional: puteti pune cartof sau miez de paine in compozitie.

2

La fel de bine, chiftelele pot fi coapte in cuptor.

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute cu ardei copt-0
Chiftelute cu ardei copt-1
Chiftelute cu ardei copt-2
Chiftelute cu ardei copt-3
Chiftelute cu ardei copt-4
Chiftelute cu ardei copt-5
Chiftelute cu ardei copt-6
Chiftelute cu ardei copt-7
Chiftelute cu ardei copt-8
Chiftelute cu ardei copt-9
Chiftelute cu ardei copt-10
Chiftelute cu ardei copt-11
Chiftelute cu ardei copt-12
Chiftelute cu ardei copt-13

COMENTARII (15)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:21

Ce bune trebuie sa fie!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:02

mihaelar63 1

20.07.2016, 00:40

Faina idee !!!!
Eu nu folosec decat un ou la atata carne . Trebuie sa testez cum ies cu trei

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20