Chiftelute cu cascaval si piure

de cristinutanicolita in Retete Delikat, 18 Iun 2018 | 1991 vizualizari

 

Au ieșit cele mai bune chiftele pe care le-am făcut, datorita Delikat 100% natural. Cele mai bune condimente. 

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocată de porc
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 2 ouă
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 2 lg pasta de rosii
  • Condimente pentru chiftele Delikat Delikat 100%natural
  • Ierburi și marar Delikat 100%natural
  • Oregano Delikat 100 % natural
  • 200 g cascaval
  • Ulei pt prajit
  • Piure:
  • 500 g cartofi 
  • sare
  • 150 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu cascaval si piure:

Carnea se pune intr-un castron si se adauga ouale. 

Ceapa si usturoiul se curăță, se toaca marunt si se adauga in castron.

Cartoful si morcovul se curăță, se dau pe razatoare si se adauga peste carne. 

Se adauga si pasta de rosii, condimentele pt chiftele, oregano si ierburi si marar. 

 Compozitia se amesteca f bine. 

Cascavalul se taie cubulete. 

Se formeaza chiftelele ca niste bile, avand in mijloc cascavalul. 

Chiftelele se strang foarte bine pentru a nu se desface in timpul prajirii. 

Chiftelele se prajesc in ulei incins. 

Piure: Se curata cartofii, se spală și se taie.

Se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierti, se adauga untul si se pasează.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu cascaval si piure" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor