Chiftelute de peste

de ianculubita in Peste, 20 Iul 2014 | 12438 vizualizari

 

Sunt gustoase si le puteti servi in orice moment al zilei

 

INGREDIENTE

  • 500 g merluciu sau alt peste cu oase putine
  • 2 oua
  • 1 lingura branza ricota
  • 5 catei de usturoi(dupa gustul fiecaruia)
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 frunza de dafin
  • 3-4 frunze de salvie
  • boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Fierbem pestele in apa cu sare, dafin, salvie, boabe de piper, 10 minute, apoi strecuram, pestele il dezosam, dupa ce s-a racit bine il punem in blender impreuna cu oua, branza, usturoi, verdeata, sare, piper, rasturnam apoi compozitia intr-un bol, formam chiftelute sau luam din compozitie cu lingura daca este moale, punem in tava pe hartie de copt, picuram pe fiecare ulei de masline si lasam la cuptor 20-30 minute

Le servim calde dar si reci sunt bune cu salata de sezon.

TIPS-URI

1

se poate elimina branza, eu le- am facut pentru Eva dar nici asa nu am avut succes!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste marinate