Merlucius cu legume la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 9 Iun 2013 | 20564 vizualizari

 

Dintre pestii marini merluciusul este unul din cei preferati . nu este greu de cgicit de ce . Pentru ca are un gust nu foarte pronuntat si bineinteles ca nu are decat sirea spinarii , oase , ioc !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi merlucius
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei verde
  • 1 tija telina apio
  • 1 lingura boabe piper
  • 1/2 lamaie zeama
  • 4 linguri pasta de ardei Kapia
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingurita rasa sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius cu legume la cuptor:

Trunchiul de merlucius se decongeleaza si se spala cu apa rece .

Legumele se curata . se spala si se taie rondele .

Asezati pestele intr-o tava , Sarati , stropiti cu lamaie  si puneti deasupra lui in mod uniform restul ingredientelor . Turnati o cana cu apa .

Tava astfel pregatita se da la cuptor 30 minute .

TIPS-URI

1

Alegeti bucati de peste potrivite ca marime , astfel nu va mai fi nevoie sa portionati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor cu ierburi aromate