Chiftelute din dovlecei

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2012 | 1769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 3oua
  • 6linguri faina
  • 5catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3linguri patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea mare.Presaram deasupra putina sare si lasam la scurs intr-o sita minim 30minute,dupa care stoarcem bine de zeama ramasa.

Separat,batem ouale cu sare si piper dupa gust.Adaugam dovleceii,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat marunt si faina.Omogenizam bine compozitia care trebuie sa fie bine legata,dar nu foarte tare(daca mai trebuie mai punem putina faina).

Incingem uleiul si cu o lingura luam din compozitie si punem la prajit pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Scoatem chiftelele pe un servetel care sa absoarba grasimea.

Se servesc atat calde cat si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute din dovlecei 169934
retete culinare - Chiftelute din dovlecei 169935

COMENTARII (16)

mena29 1

13.07.2012, 14:56

bune,bune!

alba_zori 1

13.07.2012, 16:44

foarte bune

Sim0na 1

13.07.2012, 21:29

Tare mult imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55