Chiftelute marinate

de Micutza Luana in Vita, 24 Iun 2014 | 3935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata (porc cu vita )
  • 1 ou
  • miez de paine (inmuiat in lapte )
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lg faina
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel
  • pentu sos .
  • o cutie passata di pomodoro
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • o lg zahar
  • o lg ulei
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Intr-o craticioara punem uleiul si catelui de usturoi la calit un min. pe o parte si alta.

Adaugam sosul de rosii , si jumate de cana de apa .

Adaugam mirodeniile si lasam sa fiarba circa 25 minute.

Intre timp ne ocupam si de chiftelute.

Amestecam carnea cu oul, painea, faina si mirodeniile.

Formam bilute mici pe care le punem la prajit intr-o baie de ulei.

Cand terminam de prajit chiftelutele le adaugam peste sos si mai lasam sa firba circa 5 minute. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chiftelute marinate 328547
retete culinare - Chiftelute marinate 328548
retete culinare - Chiftelute marinate 328549
retete culinare - Chiftelute marinate 328550

COMENTARII (18)

Micutza Luana 1

25.06.2014, 17:22

multumesc fete skumpe

mamaieelena 1

26.06.2014, 20:34

roxana_simona 1

08.10.2014, 05:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55