Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
O mancarica satioasa si gustoasa!
Pentru chiftele:
Pentru sosul de rosii:
Pentru chiftelute: Carnea tocata o amestecam cu cartoful si usturoiul date prin razatoare cu ochiuri mici, peste, punem oul, faina, patrunjelul si condimentam cu sare, piper si condimet de chiftele. Amestecam totul bine si formam bilute pe care le prajim in ulei pe ambele parti si le scoatem pe un servet de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.
Pentru sosul de rosii: Ceapa taiata marunt si patrunjelul dat pe razatoare cu ochiuri mici le calim in cele 3 linguri de ulei cateva minute, apoi punem faina, amestecam din nou si imediat punem sucul de rosii, usturoiul zdrobit, apa, otetul, zaharul, foile de dafin si condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam la foc mic cca. 20-30 minute amestecand din cand in cand pana ce sosul s-a ingrosat.
In ultimele 10 minute punem chiftelutele si le lasam sa fiarba la foc mic, acoperite cu un capac.
Servim alaturi de o garnitura si o salata!
Noi am servit cu piure de cartofi si salata de varza! Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult