Chilli con "carne" :)

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 7 Apr 2011 | 2695 vizualizari

 

Pun pariu ca e chiar si mai tare cu ceva carne adevarata. Oricum, varianta cu soia e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 900 gr fasole rosie
  • 2 rosii bine coapte
  • 200 ml bulion
  • 450 gr soia marunta
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute pisat/maruntit
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 1 lgt chimen
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt piper negru
  • ulei pentru calit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con "carne" :):

Daca fasolea e proaspata, se tine la muiat cel putin 2 ore. Soia se fierbe in apa cu sare.

Ceapa taiata solzisori se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile feliate subtire si boiaua de ardei iute. Dupa ce s-au muiat rosiile se adauga soia si se lasa putin la calit. Dupa aceea punem si fasolea, ardeiul iute, chimenul si bulionul. Punem capacul si tinem pe foc pana scade lichidul aproape de tot. Eventual mai putem adauga bulion/apa pe parcurs pentru a nu se prinde.

La final condimentam cu sare, piper si oregano.

 

TIPS-URI

1

Curatati cu grija ardeiul de vinisoarele piscacioase :) si grija la ochi apoi! :P

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chilli con "carne" :) 97031
retete culinare - Chilli con "carne" :) 97032
retete culinare - Chilli con "carne" :) 97033
retete culinare - Chilli con "carne" :) 97034
retete culinare - Chilli con "carne" :) 97035
retete culinare - Chilli con "carne" :) 97036
retete culinare - Chilli con "carne" :) 97037

COMENTARII (21)

nilguin 1

12.04.2011, 11:09

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:14

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bopnduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:19

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D