Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor

de alilianaa in Pui, 15 Mai 2014 | 5550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciocanele
  • 300 g iaurt , grasime redusa
  • cateva boabe de coriandru
  • sare, piper, boia de ardei dulce, menta dupa gust
  • 6 cartofi
  • 4 cepe
  • 5 linguri ulei
  • 2 graunti de usturoi
  • o legatura cu marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor:

Ciocanelele se spala, se curata bine si se la scurs. Dupa accea se pun intr-un vas adanc peste care se adauga corinadru, menta, sare, piper, boia de ardei dulce si iaurt.  Se amesteca toate si se pun la frigider cca 30 minute. Intre timp curatam si portionam cartofii  si ceapa. Ceapa o taiem cat mai mare. Cartofii ii ungem cu ulei, sare, piper. Ceapa o ungem cu  ulei, sare si boia de ardei dulce. 

Intr-un vas de yenna se aranjeaza cartofii si ceapa dupa cum credem de cuviinta. Picam putin ulei peste acestia. Se scot ciocanelele din marinada cu iaurt si se pun in tava respectiva. Se mai adauga usturoi si marcar verde tocat. Se completeaza cu o ceasca de apa si se pune in cuptor. Se tine la cuptor pentru cca o ora la foc mediu. 

Pofta sa avem!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos alb