Ciorba a la grec

de Zamfira in Ciorbe, 17 Iul 2012 | 11445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • ardei, rosie
  • ceapa
  • 7-8 catei de usturoi
  • frunze de telina
  • 2-3 linguri otet, sare
  • 1 lingura faina
  • 175 ml. smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec:

Punem carnea de pui la fiert si indepartam spuma formata. Adaugam legumele taiate cubulete, adaugam sare. Dupa ce au fiert legumele si carnea, adaugam otetul.

Amestecam smantana cu o lingura de faina, apoi punem cate un pic din ciorba peste smantana pentru a o aduce la o temperatura apropiata ciorbei. Dupa ce am pregatit astfel smantana, cu ajutorul unei site vom turna totul in ciorba. Lasam ciorba sa mai fiarba inca cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Aurelia 07_07 1

07.06.2013, 07:29

O bunatate

babi5 1

12.06.2013, 18:01

Bunaaaaaaaaaa!!

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 00:25

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec