Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 8 Aug 2014 | 5425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 250 gr smantana de casa
  • morcov (3-4 bucati)
  • patrunjel 1 bucata
  • 3-4 cartofi
  • 1 telina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 lg de otet
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi:

Legumele le curatam si le fierbem intregi.Separat intr-o cratita punem putin ulei si calim 2 morcovi  si 1/2 telina rasa.Adaugam o cana de apa si dam in clocot.Pieptul de pui il taiem bucatele ca burta de vita si adaugam peste morcovul si telina calita si data in clocot.Dupa ce au fiert restu de legume completam in cratita cu zeama fiarta si legumele le taiem cubulete si le adaugam alaturi de pieptul de pui.

Cand pieptul de pui a fiert adaugam cele 2 lg de otet si batem 2 oua impreuna cu smantana si cateii de usturoi pisati si adaugam in ciorba.Saram si piperam dupa gust,adaugam patrunjelul verde tocat.

O servim cu ardei iute.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-0
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-1
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-2
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-3
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-4
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-5
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-6
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-7
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-8
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi-9

COMENTARII (15)

Cris2711

Cris2711 1

08.08.2014, 16:13

Mare pofta mi-ai facut

Panacris

Panacris 1

12.08.2014, 13:02

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

14.08.2014, 23:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!