Ciorba aita dreasa cu ou si smantana

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 8862 vizualizari

 

e preferata mea

 

INGREDIENTE

  • 4-5 aripi de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel 
  • 3 fire de usturoi verde(se poate si uscat)
  • 1/2 telina radacina(eu nu am avut dar da gust bun)
  • 2 -3 cani de bors
  • 1 cutie de smantana
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • delikat -optional
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba aita dreasa cu ou si smantana:

Se curata zarzavaturile morcovul,patrujelul si telina(telina eu nu am pus si patrunjel numai jumatate ca nu mai am)  usturoiul verde si se toca sau se taie marunt apoi se calesc in putin ulei de masline apoi se pune apa ,sare si delikat(1-2 lingurite)aripile de pui taiate si se lasa sa fiarba bine

Aripile de pui in prealabil se pot pune sa dea cateva clocote separat si sa se spumeze si apoi se pun peste zarzavaturi.

Cand sant fierte se pun 4-5 linguri de orez spalat bine si se mai lasa sa fiarba putin intre timp eu pun si cele 2 albusurile( galbenusurile le fac cu smantana)  in ciorba (asa ca zdrentele) apoi se pune borsul si mai lasam sa dea 2-clocote si stingem focu

Dupa ce sa stamparat putin se pune galbenusurile cu smantana si patrunjel verde

pofta buna mie imi place tare mult cu mamaliguta calda

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba aita dreasa cu ou si smantana 26681
retete culinare - Ciorba aita dreasa cu ou si smantana 26682
retete culinare - Ciorba aita dreasa cu ou si smantana 26683
retete culinare - Ciorba aita dreasa cu ou si smantana 26684
retete culinare - Ciorba aita dreasa cu ou si smantana 26687
retete culinare - Ciorba aita dreasa cu ou si smantana 26689
retete culinare - Ciorba aita dreasa cu ou si smantana 26690

COMENTARII (23)

nadina73 1

16.04.2010, 11:08

danuta ce faci ma faci sa hai ma ca tu esti grozava la bucatarie si eu cate am invatat de la tine

bita 1

16.04.2010, 19:24

ei ce bine arata ,tare fain cu piscos merge?

moliax 1

05.04.2011, 11:12

fara delikat nu ar fi mai sanatoasa? de ce tot tindeti sa-l adaugati in mancaruri, doamnelor?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25