Ciorba cu carne de porc

de Florin A in Ciorbe, 17 Ian 2016 | 720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc cu os
  • 500 ml bors de putina
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
  • verdeturi: patrunjel/leustean
  • legume dupa preferinte: cartofi, ceapa, ardei gras rosu/verde/galben, morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel, dovlecel etc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

Se spala si se taie carnea in cuburi.

Se pune la fiert (cu tot cu os) si se curata apa de spuma.

Se toaca legumele si se adauga peste carne (cand aceasta din urma este bine fiarta).

Se fierb la foc potrivit pentru 20-30 de minute.

Se sareaza dupa gust si se adauga borsul si sucul de rosii.

Se lasa sa dea in clocot cateva minute, dupa care se opreste focul si se adauga verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422792
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422793
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422794
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422795
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422796
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422797
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422798
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422799
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422800
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422801
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422802
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422803
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422804
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422805
retete culinare - Ciorba cu carne de porc 422806

COMENTARII (8)

laura_n 1

17.01.2016, 15:39

bravoo! venim la masa!

Bya Ralu 1

17.01.2016, 16:15

buna ciorbita

Dya Daniela Andrei 1

18.01.2016, 15:58

Multumim!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L