Ciorba cu coaste de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Iun 2013 | 8212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coasta de porc
  • 4 linguri cu suc de rosii
  • 2 cartofi mari taiati cubulete
  • radacina de pastarnac
  • 2 fire de ceapa verde
  • radacina de telina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 cepe albe
  • 2 rosii mici
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • leustean
  • tarhon
  • sare
  • 1/2 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc:

Spalam bine coastele (cand le-am cumparat am cerut sa mi le taie in jumatate pentru ca erau prea lungi) si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata.

Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei, dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic, in oala acoperita cu un capac. Punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana ce carnea este bine fiarta. Acum putem adauga borsul si sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa mai dea intr-un clocot, doua. Presaram tarhonul, patrunjelul si leusteanul si servim cu un ardei iute, iute!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba cu coaste de porc-0
Ciorba cu coaste de porc-1
Ciorba cu coaste de porc-2
Ciorba cu coaste de porc-3
Ciorba cu coaste de porc-4
Ciorba cu coaste de porc-5
Ciorba cu coaste de porc-6
Ciorba cu coaste de porc-7
Ciorba cu coaste de porc-8
Ciorba cu coaste de porc-9

COMENTARII (23)

ANNA_46 1

04.06.2013, 00:33

O bunatate de ciorbita

Dya Daniela Andrei 1

04.06.2013, 08:34

Merci!

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 11:03

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20