Ciorba cu oase de porc si usturoi verde

de sasha in Ciorbe, 27 Apr 2013 | 1456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oase de porc
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovoi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 3 cartofi
  • 1 cescuta mica orez
  • 1 legatura leustean
  • 4 rosii
  • 20 g siprale
  • sare
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc si usturoi verde:

Punem osele la fiert in 3 L apa clocotita . Curatam legumele si le taiem rondele,ceapa taiata marunt. Rosiile le oparim si le curatam de coaja. Din capatana de usturoi facem mujdei, legaturile de usturoi de taiem marunt si le adaugam in mujdei si mai amestecam bine. Luam spuma de la oase, adaugam legumele, orezul, si rosile, le lasam sa fiarba.  Cand  legumele sunt intre/fierte mai adaugam 500 ml apa calda. Gusatam de sare, apoi adaugam spiralele.  Cand spiralele s-au fiert ,acrim putin ciorba cu otet , lasam sa mai fiarba inca 2/3 minute si stingem. Adaugam ouale batute, mujdeiul si leusteanul!

 

COMENTARII (13)

loredanaaa 1

28.04.2013, 00:44

buna

Rocsi 1

28.04.2013, 12:41

adry88 1

28.04.2013, 15:10

gustoasa ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55