Ciorba de aripioare de curcan

de ramo_cata in Ciorbe, 26 Sep 2009 | 10760 vizualizari

 

ciorbele sunt preferatele mele si ale lui Andrei,baietelul meu...

 

INGREDIENTE

  • 3 aripi de curcan
  • 3-4 l de apa,niciodata nu masor apa,pun dupa ochi si depinde cam cata ciorba vreau sa fac...
  • 1 ardei gras rosu
  • o jumatate de dovlecel
  • 1 morcov
  • 5 cartofi medii
  • 2 cepe
  • bulion de rosii facut in casa
  • busuioc,delikat de legume
  • 1 ou
  • taitei spirale
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de aripioare de curcan:

Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba  ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii spirale ,am adaugat oul(il bat putin dupa care pun cateva linguri de apa fiarta din oala peste el,amestec si  incerc sa-l pun in locurile unde clocoteste apa...sa nu fie nici prea branzit dar nu-mi plac nici bucatile prea mari de ou) ,busuiocul si delikatul in functie de gust...as fi pus si un picutz de verdeata,patrunjel sau leustean dar nu am avut:)...le-am mai lasat cateva clocote cam vreo 10-15 minute ...

 

pofta buna!!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de aripioare de curcan-0
Ciorba de aripioare de curcan-1

COMENTARII (6)

ANCA 1

26.09.2009, 20:59

buuun, si eu fac mereu ciorbita din aripi de curcan!

ramo_cata 1

29.09.2009, 21:10

da am mai pus si delikat in mancaruri.nu tot timpul dar mai pun...sunt atatea lucruri pe care nu ar trebui sa le mancam,de exemplu si carnea cumparata de curcan,pasare etc..crezi ca astea sunt f sanatoase?sau legumele din import?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20