Ciorba de aripioare de curcan

de ramo_cata in Ciorbe, 26 Sep 2009 | 10657 vizualizari

 

ciorbele sunt preferatele mele si ale lui Andrei,baietelul meu...

 

INGREDIENTE

  • 3 aripi de curcan
  • 3-4 l de apa,niciodata nu masor apa,pun dupa ochi si depinde cam cata ciorba vreau sa fac...
  • 1 ardei gras rosu
  • o jumatate de dovlecel
  • 1 morcov
  • 5 cartofi medii
  • 2 cepe
  • bulion de rosii facut in casa
  • busuioc,delikat de legume
  • 1 ou
  • taitei spirale
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de aripioare de curcan:

Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii spirale ,am adaugat oul(il bat putin dupa care pun cateva linguri de apa fiarta din oala peste el,amestec si incerc sa-l pun in locurile unde clocoteste apa...sa nu fie nici prea branzit dar nu-mi plac nici bucatile prea mari de ou) ,busuiocul si delikatul in functie de gust...as fi pus si un picutz de verdeata,patrunjel sau leustean dar nu am avut:)...le-am mai lasat cateva clocote cam vreo 10-15 minute ...



pofta buna!!



 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de aripioare de curcan 7986
retete culinare - Ciorba de aripioare de curcan 7987

COMENTARII (6)

ANCA 1

26.09.2009, 20:59

buuun, si eu fac mereu ciorbita din aripi de curcan!

ramo_cata 1

29.09.2009, 21:10

da am mai pus si delikat in mancaruri.nu tot timpul dar mai pun...sunt atatea lucruri pe care nu ar trebui sa le mancam,de exemplu si carnea cumparata de curcan,pasare etc..crezi ca astea sunt f sanatoase?sau legumele din import?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!