Ciorba de conopida cu kaizer

de katty in Ciorbe, 14 Noi 2020 | 5062 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr kaizer
  • 1 conopida mica
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingura ulei
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr smantana grasa
  • sare
  • piper
  • maghiran uscat
  • patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu kaizer:

Curatam si spalam legumele. Taiem ceapa marunt, morcovul si ardeiul cubulete. Desfacem buchetelele de conopida de pe cotor, le spalam si le scurgem. Taiem kaizerul in bucatele mici. Intr-o oala punem uleiul si rumenim kaiserul. Cand este aproape gata punem morcovul, ceapa si ardeiul si lasam cu capac la foc mic. Amestecam usor din cand in cand pana legumele se inmoaie. Stingem cu apa, aproximativ 1 l si lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam conopida si mai fierbem pana  se inmoaie si conopida. Adaugam sare, piper, maghiran. Batem smantana cu galbenusurile intr-un castron si turnam zeama fierbinte amestecand continuu. Varsam  continutul castronului in vasul cu ciorba si mai lasam pana la primul clocot. Oprim focul si adaugam patrunjelul si usturoiul tocate fin. Servim ciorba fierbinte cu extra smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dragavei