Ciorba de fasole cu afumatura(rapida)

de Alinutza80 in Ciorbe, 22 Feb 2013 | 3460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1borcan de fasole alba in sos tomat
  • 2 cepe
  • 300 grame kaizer
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • ulei
  • leustean
  • 1 lingura delikat
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura(rapida):

Se toaca ceapa, ardeiul, telina si se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin se adauga kaizerul taiat si se mai lasa la calit aproximativ 10-15 minute, dupa care se adauga fasolea din borcan si apa(dupa preferinta, cat vreti sa iasa de groasa ciorba). Se lasa sa fiarba aproximativ 20 minute si se adauga apoi delikat si putin piper. Se gusta si se mai adauga sare daca mai este nevoie(eu nu am pus, mi s-a parut deajuns de sarata de la delikat).

Cand este gata se opreste focul si se adauga leusteanul tocat.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole cu afumatura(rapida)-0
Ciorba de fasole cu afumatura(rapida)-1
Ciorba de fasole cu afumatura(rapida)-2

COMENTARII (11)

Alinutza80 1

22.02.2013, 14:31

Da Rocsi este foarte buna, este una dintre ciorbele mele preferate

Zamfira 1

22.02.2013, 21:11

Alinutza80 1

23.02.2013, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04