Ciorba de fasole cu afumatura(rapida)

de Alinutza80 in Ciorbe, 22 Feb 2013 | 5978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1borcan de fasole alba in sos tomat
  • 2 cepe
  • 300 grame kaizer
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • ulei
  • leustean
  • 1 lingura delikat
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura(rapida):

Se toaca ceapa, ardeiul, telina si se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin se adauga kaizerul taiat si se mai lasa la calit aproximativ 10-15 minute, dupa care se adauga fasolea din borcan si apa(dupa preferinta, cat vreti sa iasa de groasa ciorba). Se lasa sa fiarba aproximativ 20 minute si se adauga apoi delikat si putin piper. Se gusta si se mai adauga sare daca mai este nevoie(eu nu am pus, mi s-a parut deajuns de sarata de la delikat).

Cand este gata se opreste focul si se adauga leusteanul tocat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura(rapida)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Alinutza80 1

22.02.2013, 14:31

Da Rocsi este foarte buna, este una dintre ciorbele mele preferate

Zamfira 1

22.02.2013, 21:11

Alinutza80 1

23.02.2013, 15:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole cu tarhon și leuștean (fără ulei)