Ciorba de fasole cu os afumat, la Crock-Pot

de ancutsa in Slow Cooking, 3 Oct 2016 | 270 vizualizari

 

Ieri m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o ciorba de fasole la crock-pot, a iesit foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras;
  • Sare si piper dupa gust;
  • 4 costite afumate;
  • 4 linguri de rosii cubulete la cutie;
  • O lingura de bulion;
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu os afumat, la Crock-Pot:

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.

A doua zi, se pun in vasul de la aparatul Crock-Pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.

Aparatul l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.

Totul a durat cam 6 ore, pe nivelul high.

 

Portii: 4

 

Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/10/ciorba-de-fasole-cu-os-afumat-la-crock.html

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole cu os afumat, la Crock-Pot-0
Ciorba de fasole cu os afumat, la Crock-Pot-1

COMENTARII (10)

ancutsa 1

04.10.2016, 11:18

Va multumesc frumos, dragi bucatarasi!

anca_rm 1

05.10.2016, 09:50

zilele astea m-a gandit si eu ca fac , tare buna

ancutsa 1

20.10.2016, 14:59

Anca, asa este, multumesc pentru vizita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04