Ciorba de fasole in pita

de Mama_Lizica in Supe/Ciorbe, 10 Ian 2010 | 9560 vizualizari

COMENTARII (9)

ionix 1

10.01.2010, 22:04

suuuuuuuuper... am mancat la restaurant asa ceva si mi s-a parut o nebunie... super super

rivka 1

10.01.2010, 22:21

daca e cu fasole si eu vreau eu nu mai fierb fasolea o cumpar direct fiarta in borcan asa fac si iahnia si ciorbele, e foarte bunuta si nu mai consum atata gaz pt fiert plus ca se reduce timpul de gatit.

madi_marin 1

11.01.2010, 09:41

prezentarea e de nota 10 ....nu mai zic de gust...

Bunica 1

12.01.2010, 12:35

Ce bine ar merge o salata de ceapa rosie la aceasta ciorbita ! Ciorba de fasole nu e pe placul meu, dar asta nu inseamna ca nu o apreciez 5 furculite din start

Teo 1

12.01.2010, 18:42

M-AI dat gata cu aceasta fasole!

Mama_Lizica 1

13.01.2010, 00:13

Ma bucur ca v-a placut. In Ardeal se mai pune si smantana, mie nu mi se pare o combinatie fericita. In Evul Mediu, saracii foloseau bucatile de paine veche pe post de vase de mancare, iar cojile rezistau asa la cateva mese. Cei care munceau si aduceau bani primeau coaja de jos, care era mai rezistenta, ceilalti membri ai familiei partea cu miez, care se inmuia repede si se pierdea o parte printre degete, iar musafirilor le era rezervata partea superioara a painii.

mihaelar63 1

13.01.2010, 01:15

in Ardeal se poate pune smantana pe orice , chiar pe pita [paine] , iti spun din proprie experienta, e viciul meu secret

Irina 1

19.01.2010, 19:11

Excelenta ciorba si arata nemaipomenit! Am mancat si eu o singura data intr-un restaurant in Sighisoara.

Bucataras Dragos 1

31.01.2010, 10:52

super ideea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu fasole galbena