Ciorba de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Noi 2016 | 4276 vizualizari

 

Ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 2 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli
  • 2 linguri pasta de tomate
  • frunze proaspete de telina si patrunjel
  • 3 l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Se curata legumele, se spala. De la broccoli desprindem buchetelele si le trecem sub jet de apa rece.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat bucatele si morcovii taiati rondele.

Lasam legumele la sotat cateva minute, adaugam apa plata.

Acoperim oala si lasam la fiert cca. 20 minute.

Adaugam buchetelele de broccoli, fierbem ciorba inca 10 minute, lasand oala neacoperita.

Oprim focul, adaugam pasta de tomate,mai dam 2-3 clocote, iar la final punem verdeata tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu seminte de floarea soarelui