Ciorba de loboda

de roxanabucataras in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 6378 vizualizari

 

Se face foooarte repede, este light si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • loboda
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • telina - o bucatica mica
  • 1/2 pastarnac
  • 2 linguri de orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 oua
  • bors
  • un strop ulei de masline
  • sare    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Eu am avut loboda la congelator. 

Pun apa la fiert, cand a clocotit adaug loboda si pana fierbe tai legumele. Dupa ce a fiert (tre' sa se inmoaie bine frunza de loboda), scot loboda cu o paletica si o pun la scurs si racit. Adaug un strop de ulei de masline si legumele, in zeama in care a fiert loboda. Dupa ce s-a racit o toc marunt si o adaug peste legume. Las 5 minute, adaug orezul, iar cand acesta e aproape fiert, pasta de tomate si bors si sare dupa gust. Las 10 minute, adaug 2 oua pe care le-am batut bine intr-un bol cu un praf mic de sare.

Se serveste rece, e mult mai buna asa.

Se poate manca si in post daca nu-i adaugam ouale batute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

03.11.2011, 19:40

MIUTA 1

04.11.2011, 00:32

Foarte buna

roxanabucataras 1

04.11.2011, 20:38

daca as avea, as face dupa fiecare ciobita cu carne, una de loboda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu taitei de casa