Ciorba de miel cu rosii

de katty in Ciorbe, 26 Mai 2021 | 2992 vizualizari

 

Retete pascale
Desigur ciorba de miel nu poate lipsi din meniul pascal, acrita dupa gustul propriu si asezonata din plin cu leustean verde.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de miel cu os
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 1 bucata pastarnac
  • 300 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu rosii:

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.

Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar  ceapa verde o tocam marunt, separat partea alba de cea verde.

Cand carnea este fiarta de jumatate, adaugam morcovul, pastarnacul si partea alba de la ceapa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam rosiile, sare si piper dupa gust. Cand rosiile au fiert, adaugam partea verde a cepelor si leusteanul tocat fin si mai dam 2-3 clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ied cu leustean