Ciorba de miel reteta

de nico15 in Ciorbe, 30 Apr 2011 | 3640 vizualizari

 

 Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1.5-2 kg carne de miel(capatana, coada,sira)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mai mare
  • 1-2 cepe
  • 7-8 L de apa
  • 2 plicuri de bors Magic
  • 3 oua
  • 100 g de orez
  • 100 ml de smantana lichida
  • sare
  • piper alb
  • 1-2 legaturi de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

 Se curata leguminoasele si se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu ceapa. Carnea se spala si se va portiona corespunzator, se spala din nou dupa care se va pune la fiert.
Se va spumui dupa care se continua fierberea, se va arunca apa murdara si punem din nou la fiert intr-o oala cu apa curata carnea si reincepem fierberea. Cand observam ca furculita patrunde in carne putem sa adaugam si legumele care vor fierbe impreuna cu carnea. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se adauga orezul, sarea si piper alb.
Aproape de sfarsit se borsul se lasa sa mai dea intr-un clocot, iar la sfarsit se adauga leusteanul tocat.
Se bat ouale impreuna cu smantana lichida, se ia oala de pe foc se lasa sa se raceasca un pic si se vor adauga ouale si smantana.
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare