Ciorba de perisoare la multicooker

de camelia75 in Ciorbe, 16 Mai 2014 | 1494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 250 gr carne
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • 2 cartofi tocati foarte marunt,unul pentru perisoare si unul pt ciorba (eu nu am pus)
  • Pentru ciorba:
  • 2 l apa
  • 1/2 ceapa tocata marunt (eu am pus 3 fire de ceapa verde)
  • 1 ardei verde/rosu tocat
  • 1 morcov tocat
  • 300 ml bors sau 3-4 linguri de otet
  • 2 lingurite pasta de tomate (am inlocuit cu rosii decojite,taiate cubulete)
  • sare si piper pentru asezonare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la multicooker:

1.Puneti ceapa,morcovul si ardeiul gras in ola interioara.Turnati apa.

2.Apasati butonul MENU si selectati STEW,apoi apasati COOKING TIME si selectati 45 minute.Apasati butonul START si lasati la gatit pentru 15 minute.

3.Amestecati carnea,ceapa,oul,orezul si cartoful cu putina sare si piper pana obtineti un amestec omogen.

4.Formati perisoare mici,rotunjidu-le cu mana umedasi tapetati-le cu faina.(eu prefer sa nu le dau prin faina)

5.Adaugati perisoarele in oala interioara.Dupa 10 minute adaugati cartoful tocat..Dupa inca 10 minute adaugati borsul sau otetul si pasta de tomate.

6.Cu 5 minute inainte de finalizarea programului adaugati telina (verde) tocata si asezonati.Cand programul este finalizat multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.

7.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de perisoare la multicooker-0
Ciorba de perisoare la multicooker-1
Ciorba de perisoare la multicooker-2
Ciorba de perisoare la multicooker-3
Ciorba de perisoare la multicooker-4

COMENTARII (8)

Rocsi 1

16.05.2014, 22:28

Cat de buna. Vreau o portie

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 12:36

gustoasa ciorbica

T I M E A 1

29.05.2014, 21:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04