Ciorba de porc cu paste

de AnyCostescu in Ciorbe, 29 Iul 2014 | 9375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ardel gras
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 100 g paste penne
  • sare
  • piper
  • 1 lingura bulion
  • smantana pentru servit
  • ulei
  • 1 lingura usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu paste:

Carnea se spala, se taie cubulete si o punem la calit in putin ulei. O lasam circa 5 minute apoi adaugam apa, sare, foile de dafin si lasam sa fiarba ,

legumele se curata, se spala si se toaca dupa preferinta. Le punem la calit pana se inmoaie putin. Eu am adaugat o lingura de usturoi granulat peste ele in timpul calirii.

Dupa ce carnea a fiert, se completeaza oala cu apa( eu am facut intr-o oala de 3 l), adaugam legumele , pastele si fierbem totul pentru circa 20 minute.

La sfarsit adaugam bulionul si sare,piper dupa gust. oprim focul si adaugam patrunjel tocat.

Se serveste cu smantana si ardei iuti! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

AnyCostescu 1

29.07.2014, 13:04

nici eu nu am incercat pana acum cica spaniolii au multe supe de genul asta..si sa stii ca e chiar buna ciorba de carne cu paste de astea

robert_b 1

29.07.2014, 13:11

Rocsi 1

29.07.2014, 21:24

Gustoasa!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc