Ciorba de porc cu paste

de AnyCostescu in Ciorbe, 29 Iul 2014 | 1608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ardel gras
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 100 g paste penne
  • sare
  • piper
  • 1 lingura bulion
  • smantana pentru servit
  • ulei
  • 1 lingura usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu paste:

Carnea se spala, se taie cubulete si o punem la calit in putin ulei. O lasam circa 5 minute apoi adaugam apa, sare, foile de dafin si lasam sa fiarba ,

legumele se curata, se spala si se toaca dupa preferinta. Le punem la calit pana se inmoaie putin. Eu am adaugat o lingura de usturoi granulat peste ele in timpul calirii.

Dupa ce carnea a fiert, se completeaza oala cu apa( eu am facut intr-o oala de 3 l), adaugam legumele , pastele si fierbem totul pentru circa 20 minute.

La sfarsit adaugam bulionul si sare,piper dupa gust. oprim focul si adaugam patrunjel tocat.

Se serveste cu smantana si ardei iuti! :)

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de porc cu paste-0
Ciorba de porc cu paste-1
Ciorba de porc cu paste-2
Ciorba de porc cu paste-3

COMENTARII (10)

AnyCostescu

AnyCostescu 1

29.07.2014, 13:04

nici eu nu am incercat pana acum cica spaniolii au multe supe de genul asta..si sa stii ca e chiar buna ciorba de carne cu paste de astea

robert_badica

robert_badica 1

29.07.2014, 13:11

Rocsi

Rocsi 1

29.07.2014, 21:24

Gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!