Ciorba de praz cu carne de pui si legume

de SENO in Ciorbe, 24 Oct 2011 | 6602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de praz mai sanatoase
  • 1 morcov potrivit
  • o jumatate de radacina dintr-o telina mai mica
  • carne de pui (eu am avut pulpe,spate si aripi de la un pui de casa)
  • sare
  • piper
  • rosii sau bulion

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu carne de pui si legume:

Carnea de pui se spala si se pune la fiert in oala in care urmeaza sa pregatim ciorbita,se pune si un praf de sare.Daca puiul este e casa o sa-si lase in ciorbita o culoare frumoasa galbuie de la banutii de grasime.Se ia spuma cu spumiera apoi se adauga morcovul si telina intregi,curatate si spalate bineinteles.

Cand sunt fierte se scoate carnita precum si morcovul si telina si se lasa deoparte.

Prazul se curata,se spala foarte bine sa nu ramana nisip,se taie rondele si se pune in ciorbita.Cand e aproape fiert se adauga si bulionul,se potriveste gustul de sare si piper si se pun bucatile de carne,morcovul si telina date pe razatoare.

Ciorbita nu mai trebuie acrita pentru ca se acreste de la bulion sau rosii destul.Daca doriti mai acra se mai poate acri.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de praz cu carne de pui si legume-0
Ciorba de praz cu carne de pui si legume-1
Ciorba de praz cu carne de pui si legume-2
Ciorba de praz cu carne de pui si legume-3
Ciorba de praz cu carne de pui si legume-4
Ciorba de praz cu carne de pui si legume-5

COMENTARII (9)

SENO

SENO 1

25.10.2011, 17:57

si pe toti ceilalti va invit la masa

mihaelar63

mihaelar63 1

24.11.2011, 15:29

In ultimul timp m-am indragostit de orice este cu praz

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:23

nu am mai mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!