Ciorba de praz cu cartofi si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 11 Ian 2014 | 2000 vizualizari

 

M-am Inspirat de la Panacris de la ciorbita ei,nu am facut-o la fel dar ,e tare buna !

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri ulei de masline
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu cartofi si os de vita:

Se taie prazul rondele,pastarnacul si morcovii se taie in doua si rondele.Se pun la calit in uleiul de masline pentru cateva minute.

Osul de vita se pune la fiert,se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scoate iar zeama se strecoara.

Se pun peste zeama si legumele calite,adaugam condimentele si cartofii taiati cuburi si lasam la foc mic sa fiarba.

Se pune 1-2 linguri de tarhon cu otet pentru putina acreala.

Ouale se amesteca bine cu smantana,se subtiaza cu zeama de la ciorba se pune incet cand focul a fost stins.

Se pune si patrunjelul tocat marunt si se serveste calda.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de praz cu cartofi si os de vita 290166
retete culinare - Ciorba de praz cu cartofi si os de vita 290167
retete culinare - Ciorba de praz cu cartofi si os de vita 290168
retete culinare - Ciorba de praz cu cartofi si os de vita 290169
retete culinare - Ciorba de praz cu cartofi si os de vita 290170

COMENTARII (36)

sebirizescu 1

13.01.2014, 22:21

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:35

buna

Bya Ralu 1

23.04.2014, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59