Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 10 Apr 2019 | 2571 vizualizari

 

In aceste zile am testat noul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, cel mai fain aparat testat de pana acum sau cel putin pentru mine asa a fost.  Are 4 moduri de preparare, 8 setari de gatire rapida, control digital si capacul este cu inchidere etans. Mancarea se pregateste foarte repede, ca nici nu ai timp sa te invarti prea mult prin casa, ca imediat auzi sonorul ca este gata. Am fost sceptica la inceput, nu ma asteptam sa fie chiar asa, dar m-a cucerit de la prima reteta. Am inceput cu o ciorba de pui, ca asta aveam in plan sa pregatesc, pentru ca la noi in casa se face ciorba in fiecare saptamana.  A iesit super buna, s-a facut foarte repede, ne-a placut mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pui (2 pulpe superioare, 2 pulpe inferioare)
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • ½ radacina patrunjel
  • ½ radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 600 gr rosii de gradina
  • ½ legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura amestec de legume natural
  • o cana cu bors de casa
  • o mana de taitei cu ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Cand sunt mai reci, le decojiti de pielita, indeparatati cotoarele si le dati in blender. Ceapa curata o tocati marunt, gogosarul curatat il taiati cubulete. Radacina de pastarnac si patrunjel, le curatati si le taiati marunt, iar morcovul decojit il dati pe razatoarea cu ochiuri mari. Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.   Puneti ceapa, morcovul, radacinoasele, gogosarul, le amestecati. Adaugati bucatile de pui si rosiile pasate.

Turnati apa, pana sub linia de maxim.

Presarati sare, piper si amestecul de legume. Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, aveti grija ca si supapa de abur sa fie inchisa. Setati functia Soup, un timp de 35 de minute, apoi apasati butonul Start/Stop si presiune High. Intai o sa scrie Heat pe ecran, adica aparatul se incalzeste in acest timp, apoi o sa va afiseze timpul setat.

Cu 15 minute inainte de terminarea timpului, apasati Start/Stop, lasati 10 minute sa stea ciorba, sa se mai opreasca din fierbere, apoi cu o manusa de bucatarie, deschideti supapa de abur, lasati sa se elibereze. Sub nici o forma nu faceti asta cu mainile goale, riscati sa va opariti.
Indepartati capacul, turnati borsul fiebinte, puneti taiteii si amestecati.
Puneti iar capacul, il blocati, inchideti si supapa si lasati sa fiarba pana se termina tot timpul.
Cand este gata, apasati butonul Start/Stop. Lasati 10 - 15 minute oala asa, fara sa umblati la ea. 
Deschideti iar supapa de abur sa se elibereze, indepartati capacul.

Presarati patrunjelul verde tocat deasupra, apoi serviti.. Sa aveti pofta!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune