Ciorba de salata verde cu carnati si parmezan

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 19 Noi 2018 | 2846 vizualizari

 

 Totul a inceput de la o frumoasa capatana de salata verde. S-a terminat cu o bunatate de ciorba care nu mai avea nevoie nici de smantana. ,, Condimentele " ce au dat gust au fost trei bucati de carnati si o bucata mai veche de parmezan!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 300 gr carnati
  • 150 gr parmezan [mai vechi ]
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri orez
  • 3 catei usturoi
  • 2 morcovi mici
  • 2 cepe verzi
  • 1 lamaie -zeama
  • sare
  • piper
  • smantana -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde cu carnati si parmezan:

  1. Morcovul se curata, se spala si se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie.
  2. Ceapa verde se taie rondele si se caleste usor impreuna cu morcovul in ulei.
  3. Adaugati orezul.Turnati deasupra apa fierbinte. Sarati.
  4. Carnatul se feliaza rondele si se pune la fiert in oala.
  5. Tot acum se pune si parmezanul taiat fasii subtiri. Prin fierbere ele se vor omogeniza in zeama.
  6. Curati si tocati usturoiul. Spalati salata verde si o taiati fasii.
  7. Dupa 10 minute adaugati usturoiul tocat marunt si salata verde spalata.
  8. Piperati si acriti cu zeama de lamaie.
  9. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  10. Daca doriti puteti pune si smantana la servire.

  Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu carnati si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste