Ciorba de scarita cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Oct 2013 | 1892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita de porc afumata (cca 500 gr)
  • 3 morcovi mici
  • 2 cepe mici
  • 2 ardei rosii
  • 3 linguri de ulei
  • cca 100 gr. paste fainoase
  • cca 50 gr. fidea cu ou
  • telina verde
  • marar verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de scarita cu paste fainoase:

Spalam scarita de porc sub jet de apa rece. O taiem bucati.

Curatam si spalam legumele.

Tocam ceapa si ardeiul, le calim in 3 linguri de ulei.

Asaugam morcovii taiati rondele. Calim cca 5 minute, adaugam bucatile de scarita, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Punem cca 3-4l apa rece si lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana fierbe carnea.

Adaugam pastele fainoase si lasam sa fiarba la foc mic cca 5 minute.

Adaugam 1 lingura pasta de tomate, amestecam bine sa se dizolve in ciorba, punem fideaua, presaram telina verde si marar verde tocat apoi stingem focul.

Lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele apoi servim.

Pofta buna

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de scarita cu paste fainoase 271205
retete culinare - Ciorba de scarita cu paste fainoase 271206
retete culinare - Ciorba de scarita cu paste fainoase 271207
retete culinare - Ciorba de scarita cu paste fainoase 271209
retete culinare - Ciorba de scarita cu paste fainoase 271211
retete culinare - Ciorba de scarita cu paste fainoase 271214
retete culinare - Ciorba de scarita cu paste fainoase 271216

COMENTARII (19)

Rocsi 1

22.10.2013, 21:01

Ciorba cu scarita este foarte gustoasa

diaconta 1

22.10.2013, 23:19

ce gustoasa

florycyk 1

23.10.2013, 11:00

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L