Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ganditi-va ca e rece si aveti si doua fire ceapa verde alaturi .....
Se toaca legumele si se pun la fiert in apa cu sare / delikat si 30 ml. ulei de masline( sau de floarea soarelui ).
Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor ;) .
Stevia se opareste in apa fiarta cu putina sare, apoi se toaca marunt, iar cand legumele sunt fierte se adauga peste acestea.
Se lasa sa mai fiarba , apoi se pune borsul ( incalzit pana aproape de fierbere, nu rece! )
Se bat 2 oua cu 2 linguri cu varf de faina si putina sare, se pun intr-o punga la care facem o gaura mica prin care lasam sa curga aceasta compozitie in ciorba care clocoteste pe foc, formandu-se cocoloase de ou.
Cand am terminat de pus oul, mai lasam sa dea 2-3 clocote si oprim focul.
Tocam leustenul marunt si-l punem sip e acesta, dup ce am oprit focul , dar si in farfurie, cand servim ciorba.
Se serveste calda, dar si rece, cu o ceapa verde alaturi. Pofta buna!
P.S. Ouale se pot si praji intai, apoi le taiem si le punem in ciorba, bucati .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult