Ciorba de vacuta

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 7 Mai 2010 | 5174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne  vita 500 g,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei,
  • 1 ceapa,
  • telina,
  • 1 pastarnac,
  •  paste fainoase 100 g,
  •  1 ou
  •  1 cana bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

spalam bine carnea si o taiem in bucatele micute pe care le punem la fiert in apa, spumam mereu, iar pt a fi siguri ca nu mai lasa spuma se adauga 1 lingura  sare.

Legumele curatate si tocate marunt se calesc in putin ulei si se adauga si ele peste carne,

se lasa la foc mic pana ce legumele si carnea sunt fierte.

Se adauga pastele fainoase,

intre timp se bate un ou peste care adaugam zeama fierbinte ,

se rastoarna in oala .Adaugam sare dupa gust si verdeata din belsug ( leustean , marar si patrunjel )se acopera vasul si se stinge focul.


Daca se prefera putin acrisoara se poate adauga 1 pahar bors  putina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

07.05.2010, 17:27

te invit la masa atunci! cu lingurile alea 5!

Rocsi 1

07.05.2010, 17:57

de cand nu am mai mancat

madi_marin 1

07.05.2010, 18:08

i+as pune niste leustean proaspat tocat si as papa pana n+as mai putea.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de telina cu afumatura