Ciorba taraneasca

de Miha in Ciorbe, 16 Mai 2009 | 6105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucate telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 rosie
  • verdeata
  • sare
  • 500 ml bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca:

Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora.

Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin.

Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

yammy 1

17.05.2009, 19:00

Asta e preferata mea, numai ca pun si varza si orez pap cate 2 farfurii odata

Miha 1

17.05.2009, 22:53

Da,stiu ca se (mai) pune si varza,dar eu o evit din cauze de pitici. Si nu unii oarecare,ci unii mofturosi.

yammy 1

20.05.2009, 15:39

ei fiecare dupa gust, eu de exemplu pun ceapa tocata cat se poate de marunt, morcovi daca s-ar putea deloc daca am fi toti la fel ar fi monotonie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare