Ciulama de ciuperci

de Rocsi in Mancaruri de post, 8 Mar 2010 | 4144 vizualizari

 

Am vazut ieri ca facea o doamna la TV si azi am zis sa pun si eu in practica

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 4-5 cepe mari
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • apa
  • 1 lingura si jumatate pasta de tomate
  • ulei
  • vegeta
  • piper
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Ciupercile le curatati de pielita,le spalati bine si le taiati felii.

ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.

intr-o cratita se pune putin ulei peste care se pun ciupercile si ceapa.se pune un capac peste ele,se amesteca din cand in cand.

o lasati la foc pana se retrage toata apa lasata de ciuperci.

cand ciupercile sunt aproape gata,intr-o farfurie se amesteca faina cu apa bine,pasta de tomate ,patrunjelul si mararul tocat marunt,si se toarna peste ciuperci.

usturoiul se curata si se toaca si el marunt si se pune peste ciperci si se da gust cu vegeta si piper.se mai lasa circa 10 min pe foc.

se serveste alaturi de mamaliguta...

 

TIPS-URI

1

cel mai bun e sa o mancati calda si daca va place vinul alaturi puneti si un pahar de vin alb...

COMENTARII (9)

Rux 1

30.07.2011, 14:13

Buna trebuie sa fie Rocsule mic

Rux 1

30.07.2011, 14:13

Diana...are dreptate Aziz...esti fantastica

Rocsi 1

30.07.2011, 18:26

-nu e vorba de modestie diana...imi place sa zic adevarul si asta cred
da e buna ruxy,dar uite c anu am facut de mult ca incerc sa evit smantana ,sa consum cat mai rar

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D