Ciulama de pui

de ela in Pui, 19 Noi 2012 | 2779 vizualizari

 

Prezentarea pentru aceasta ciulama de pui nu este grozava,dar gustul este nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui dezosat
  • 1ceapa
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac potrivit
  • unt
  • ulei
  • 700 gr supa de pui
  • 50 gr faina
  • 150 ml lapte
  • 15 0gr smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Taiem pieptul pentru ciulama de pui in bucati mai mici si il punem intr-o craticioara cu putin ulei si lasam cateva minute la  foc mare,amestecand.Cand s-a rumenit putin carnea adaugam ceapa,pastarnacul,morcovul(toate curatate) si supa.Se lasa pe foc cam 25minute,pana se inmoaie carnea.

Separat,dizolvam faina in laptele rece,omogenizam bine cu un tel,apoi adaugam smantana si amestecam bine.

Scoatem legumele si turnam zeama ramasa peste compozitia de mai sus si punem pe foc.Cand incepe sa fiarba si am omogenizat bine sosul,adaugam carnea si mai lasam ciulamaua de pui pe foc cateva minute.Punem in ciulama patrunjel si unt,dupa ce am oprit focul.

Servim ciulamaua de pui cu piure de cartofi,cartofi natur sau mamaliga.

 

TIPS-URI

1

puteti adauga in aceasta ciulama de pui si usturoi pisat, spre sfarsitul fierberii, in ultimele 5-6 minute

RETETA IN IMAGINI

Ciulama de pui-0
Ciulama de pui-1
Ciulama de pui-2
Ciulama de pui-3
Ciulama de pui-4
Ciulama de pui-5

COMENTARII (21)

angyb 1

20.11.2012, 10:14

Lau 1

20.11.2012, 16:25

Sim0na 1

20.11.2012, 19:41

una din preferatele mele!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04