Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala)

de artistique in Jocuri culinare, 28 Iul 2013 | 1303 vizualizari

 

Un preparat rapid tip gustare , foarte bun si nutritiv.

Pofta buna ^^ !

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Champignon innabusite cu branza telemea (reteta personala):

Se pune tigaia la incins, se adauga  untul si se lasa sa se topeasca impreuna cu cei 2 catei de usturoi facuti in cate doua sau trei bucati fiecare.

Adaugam imediat ciupercile champignon intregi, le "tavalim" bine prin untul intins si usturoi, le lasam sa se rumeneasca putin pe o parte si pe alta timp de 7-8 minute(acest lucru se constata cand incep sa prinda o culoare de maron,atentie sa nu fie prea maron ca altfel le ardeti).

Dupa ce ati rumenit indeajuns ciupercile,este cazul sa le innabusim putin,astfel adaugam un capac mare peste tigaie,dar cat sa intre putin aer fiindca altfel face condens, tinem capacul 1 minut,il ridicam si punem repede cimbrul uscat fara sa invartim ciupercile in tigaie ca sa nu se arda cimbrul;punem din nou capacul si lasam inca 1 minut jumatate; apoi inchidem focul si punem capacul complet peste ciuperci ca sa pastreze caldura.

Intre timp taiem cubuletele de branza de vaci...cam cat considera fiecare dupa gust,eu am taiat o felie medie dintr-o branza.

Luam o farfurie si adaugam ciupercile in aceasta si adaugam peste cubuletele de branza,apoi le amestecam putin .

 

 

COMENTARII (9)

Rocsi

Rocsi 1

29.07.2013, 12:11

artistique

artistique 1

29.07.2013, 13:23

Multumesc ! Sa-mi spui cum ti s-a parut gustul aici. Eu am mai facut si altcuiva si au placut tare

laura_n

laura_n 1

30.07.2013, 15:35

excelenta combinatie! ador ciupercile si cred ca alaturi de telemea sunt de senzatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!