Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 6 Dec 2015 | 971 vizualizari

 

Sunt foarte bune ciupercile gatite in orice fel, eu de data aceasta am pus si mozzarella si au iesit un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • 50ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 3 catei mari de usturoi
  • 80-100g mozzarella
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella:

Ciupercile se curata si se spala intr-un jet de apa rece, apoi le teiem in bucati potrivite.

Ceapa o curatam si o teiem marunt, apoi o punem la calit in ulei, peste adaugam ciupercile si le lasam sa scada toata apa lasata de ciuperci. Punem si cana de apa si le lasam sa mai fiarba pana scade  aproape toata apa. Intre timp preparam sosul alb: Laptele il amestecam cu faina, smantana, usturoiul zdrobit si il turnam peste ciuperci, condimentam cu sare si piper si mai lasam cateva minute pana cand totul se leaga. La sfarsit adaugam si mozzarella, apoi stingem focul. Presaram cu patrunjel verde si se serveste cald cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415662
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415663
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415664
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415665
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415666
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415667
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415668
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415669
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415670
retete culinare - Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella 415671

COMENTARII (12)

Camelya 1

06.12.2015, 20:09

Buuun

miki_a 1

07.12.2015, 14:53

Super combinatie!

Rocsi 1

07.12.2015, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21