Ciuperci umplute

de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 4397 vizualizari

 

Servite ca si aperitiv cald sunt intotdeauna apreciate ce catre invitatii mei.

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci potrivite
  • 100 g bacon
  • 60 g cascaval ras
  • 3 fire patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile si se aseaza intr-o tava.Separat se prepara o compozitie din:bacon,patrunjel,usturoi si piciorusele ciupercilor tocate marunt,impreuna cu cascavalul ras, sarea si piperul.Cu compozitia obtinuta se vor umpe ciupercile cu ajutorul unei lingurite.La sfarsit se va turna cate o lingurita de ulei de masline deasupra fiecarei ciuperci si se da la cuptor pentru 25 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:20

sa stii ca merg fff bine facute si pe grill

Mirela_Tilvescu 1

10.07.2012, 00:34

Da Iri am incercat deja,dar la cuptor imi par mai suculente.Imi plac oricum...ciuperci sa fie
Multumesc tuturor pt aprecieri!

diaconta 1

10.07.2012, 08:59

si mie-mi plac

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar