Clafoutis cu visine

de AnyCostescu in Dulciuri, 9 Iul 2014 | 1691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g visine
  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 400 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 1 lingura de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine:

Mixam ouale cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul, esenta, faina si laptele.

Trebuie sa rezulte o compozitie ca cea de clatite.

Ungem o tava cu unt , punem visinele (fara samburi) ,apoi turnam compozitia,

Dam tava in cuptorul incins in prealabil si coacem prajitura la foc mediu pana trece testul scobitorii.

Dupa ce s-a copt se rastoarna si se pudreaza cu zahar.

Pofta mare!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Clafoutis cu visine 331381
retete culinare - Clafoutis cu visine 331382
retete culinare - Clafoutis cu visine 331384

COMENTARII (23)

AnyCostescu 1

10.07.2014, 13:09

mulumesc

Bya Ralu 1

10.07.2014, 16:13

arata super

AnyCostescu 1

10.07.2014, 19:34

merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: