Clesti crab pane, cu legume

de lia maria in Peste, 7 Iun 2010 | 5534 vizualizari

 

Un meniu rapid si simplu de realizat, sanatos si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250g clesti crab, congelati
  • 250g ciuperci
  • 600g broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 fir praz
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei de struguri
  • 200ml ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clesti crab pane, cu legume:

Legumele spalate si taiate dupa preferinta fiecaruia, le punem in steamer la fiert, pentru 40’.

Punem intr-o tigaie uleiul de palmier,la incins si prajim clestii pe ambele parti, asa congelati (nu necesita decongelare).

Se servesc alaturi de legume, pe care le saram ,piperam si stropim cu ulei de struguri si felii de lamaie.

Cantitatea de legume preparata este de 4 portii si eu am servit-o si cu pastrav prajit .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Clesti crab pane, cu legume 36260
retete culinare - Clesti crab pane, cu legume 36261
retete culinare - Clesti crab pane, cu legume 36262
retete culinare - Clesti crab pane, cu legume 36263
retete culinare - Clesti crab pane, cu legume 36264
retete culinare - Clesti crab pane, cu legume 36265
retete culinare - Clesti crab pane, cu legume 36266

COMENTARII (11)

Sylvia 1

08.06.2010, 10:41

Chiar o sa caut, pe aici am vazut numai ceva conserva de crabi.

lia maria 1

08.06.2010, 14:44

Madi, sunt tare buni, defapt sunt numai carnita, fara gust puternic de peste si in afara de clesti (2 betisoare scurte), totul se papa

antoniaurdea 1

22.02.2011, 14:56

Ajutor! caut crabi congelati si nu gasesc nicaieri , in ce magazine din tara i-ati vazut.

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21