Coca de trampo

de miremirc in Mancaruri de post, 15 Aug 2012 | 5899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei
  • 100 ml bere
  • 300 g faina
  • 1/2 lgt sare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 gogosar
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coca de trampo:

Curatam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul si gogosarul il taiem si pe el tot rondele, iar rosiile felii subtiri. Presaram deasupra lor sare si piper si lasam deoparte.

Intr-un castron amestecam faina cu berea si cu uleiul, framantam si intindem cu sucitorul pe masa. Folosindu-ne de sucitor rulam aluatul pe el si il asezam in tava .

Deasupra aluatului intins in tava asezam legumele taiate si scurse de zeama pe care au lasat-o.

Peste legume turnam putin ulei de masline si dam la cuptor pentru 20-30 minute.

Lasam sa se raceasca si servim . Cine nu are rabdare poate servi coca calda :d

Reteta "Coca de trampo" este o reteta simpla de post care se face foarte repede si este foarte buuna.

Daca este sau nu reteta originala, sincera sa fiu nu stiu. Stiu ca este excelenta !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Coca de trampo" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu humus