Coltunasi cu urda

de ianculubita in Paste, 28 Feb 2013 | 10334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1ou
  • 1ceasca cu lapte
  • 200g urda
  • 1galbenus
  • 50g unt
  • 1ceasca smantana
  • 2linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu urda:

Facem un aluat din faina,ou,sare,lapte,formam o sfera pe care o lasam sa se odihneasca 15min;din acest aluat facem 2 foi putin mai groase decat foaia de taitei,o punem pe forma speciala pe care am pudrat-o cu faina;

in gauri punem cate 1lingurita de urda pe care am amestecat-o cu galbenus si putina sare,acoperim cu a doua foaie,apoi trecem pe deasupra cu sucitorul pana se desprind coltunasii si cad pe partea opusa si-i punem in oala cu apa si sare care clocoteste pe foc;

dupa ce coltunasii s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,ii scoatem cu lingura cu gauri punem peste ei unt,scuturam vasul sa se omogenizeze cu unt si-i servim cu smantana si parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

laura_n 1

28.02.2013, 19:42

ce bunatate si ce forma faina au

adry88 1

28.02.2013, 19:45

ianculubita 1

01.03.2013, 15:47

Fetelor daca aveti relatii(prieteni) in Moldova de peste Prut,rugati sa va cumpere de acolo!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza