Conopida cu rosii si spanac

de laylalala in Mancaruri de post, 12 Mai 2010 | 2273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita herbes de provence
  • 1 lingurita majoran
  • 1 capatana de conopida, rupta in bucatele
  • 1 conserva (400 gr) rosii tocate
  • 250 gr spanac congelat, decongelat
  • 1 lingura zeama proaspata de lamaie
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu rosii si spanac:

Caleste ceapa in 1 lingura ulei de masline pana se inmoaie, aprox. 5-7 minute.Adauga bucatelele de conpoida, 1 lingurita herbes de provence, 1 lingurita majoran, conserva de rosii si 300 ml apa si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 10-15 minute pana cand conopida s-a fiert iar bucatile de rosii s-au spart.

Adauga spanacul, amesteca si mai lasa compozitia pe foc inca 3-5 minute.Adauga zeama de lamaie, asezoneaza dupa gust si serveste preparatul cu paine sau orez.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Conopida cu rosii si spanac 31440
retete culinare - Conopida cu rosii si spanac 31441
retete culinare - Conopida cu rosii si spanac 31442
retete culinare - Conopida cu rosii si spanac 31443
retete culinare - Conopida cu rosii si spanac 31444

COMENTARII (1)

lia maria 1

13.05.2010, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18