Conopida cu varza rosie

de mihaelaM in Conserve, 29 Oct 2011 | 11915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • varza rosie
  • COMPOZITIE
  • 1lotet
  • 2l apa
  • 3linguri sare
  • 5linguri zahar
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu varza rosie:

 Punem otetul impreuna cu apa,zaharul,sarea si condimentele pe foc.

Varza o taiem marunt.Conopida o rupem bucatele dupa care o vom aseza in borcane.

Vom pune un rand de conopida,unul de varza...si tot asa pana umplem borcanul.

Si sa nu uitam sa punem si cateva frunze de dafin printre ele.

Sub borcan vom pune o coada de lingura(sa nu se sparga ).Vom pune amestecul de otet cu apa in borcan,apoi vom pune capacul si vom pune la sterilizat.

Cand capacul borcanul se umfla stingem focul dupa care vom scoate borcanul din apa si il vom acoperi cu o patura timp de 2 zile.

Dupa 2 zile vom putea depozita in camara.O reteta simpla care mie nu mi-a dat gres niciodata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Conopida cu varza rosie 131534
retete culinare - Conopida cu varza rosie 131535
retete culinare - Conopida cu varza rosie 131536

COMENTARII (24)

diaconta 1

08.11.2011, 20:12

La multi ani draga mea!!!!
n-ai fost azi cu noi

mihaelaM 1

10.11.2011, 22:37

multumesc mult fetele pt urari si imi pare nespus de rau ca am lipsit si nu am fost cu voi,din pacate mi-am luat servici si cu voi nu stiu cand o sa mai vb .
Dar stati linistite ca nu scapati voi asa usor de mine.Va pupacesc pe toate si va urez si voua celor cu numele de Mihaela,Gabriela multa sanatate si implinirea tuturor viselor

mihaelar63 1

24.11.2011, 15:19

Ce bine arata
inedita combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D