Cornulete cu ciocolata

de dantes in Prajituri, 9 Feb 2014 | 2651 vizualizari

 

Ca umplutura am folosit crema de ciocolata dar se poate folosi si dulceata s-au gem de fructe.

 

INGREDIENTE

  • 1kg.faina
  • 0,5 l lapte
  • 250 ml.ulei
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 cub drojdie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se amesteca oul cu zaharul,laptele si uleiul,se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar,apoi adaugam faina trptat pana cand obtinem o coca potrivit de tare si o framantam foarte bine.

Se lasa la dospit cam o ora apoi coca se intinde in foi de circa0,5 cm care se taie in patrate.

Pe fiecare patrat adaugam cate o lingurita de crema de ciocolata si formam cornulete pe care le punem in tava si le dam la cuptor circa 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede cu finetti