Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel

de nico15 in Vita, 24 Oct 2011 | 1854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de vitel
  • 1 cartof dulce
  • 3 fire de sparanghel
  • 50 g de branza de capra
  • 50 g de fistic
  • 4 frunze de spanac proaspete
  • unt,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie,
  • verdeturi  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel:

 

Se ia bucata de cotlet si daca nu este curatata se va curata carnea de pe os sa il facem cat mai interesant de prezentat. Dupa aceea intr-o tigaie fara ulei punem fisticul si il lasam un pic sa se prajeasca, dupa care il punem intr-un prosop si il frecam bine cat sa se ia coaja si sa ramana culoarea verde a fisticului. Dupa aceasta se va rasni sau se va zdrobi la mojar, dupa aceasta operatiune amestecam fisticul cu branza de capra si daca mai trebuie sare adaugam de asemeni adaugam si piper si sigilam bucatile de carne cu frunze de spanac pentru a putea praji cotletele la tigaie sa nu iasa compozitia.

Le prajim cate doua minute pe fiecare parte dupa care le scoatem si le lasam in asteptare. In acest timp punem apa la fiert si adaugam cartoful dulce, il lasam sa fiarba, incercand din cand in cand cu o scobitoare ,cand va fi gata scobitoarea va patrunde foarte usor, mai usor decat la cartofii normali.

In acest timp, punem un cubulet de unt si tragem la tigaie sparanghelul cateva minute.

Cartoful dupa ce este fiert se curata si se va taia in rondele dupa care se va trage la tigaie pe ambele parti cateva secunde.

Facem un pat de legume(morcovi, dovlecei) si dam cuptor cotletele de miel pentru 20-25 de minute.

Dupa care le scoatem si le aranjam ca in imaginile alaturate.

Facem si 3-4 chipsuri de pastarnac, pregatim si un dressing din verdeturi cu ulei de masline si un pic de zeama de lamaie.

 

Pofta Buna

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130692
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130693
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130694
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130695
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130696
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130697
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130698
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130699
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130700
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130701
retete culinare - Cotlet de vitel umplut cu garnitura de cartofi dulci si sparanghel 130702

COMENTARII (5)

LUK 1

25.10.2011, 08:10

delicatesa

MotanLaOale 1

25.10.2011, 08:37

bine arata ....si bun bun

jolygina 1

25.10.2011, 10:16

arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D