Cottage Pie

de Anamaria Cook in Vita, 19 Mar 2012 | 4094 vizualizari

 

Inainte de a ajunge in Marea Britanie nu auzisem de aceasta reteta, acum o prepar foarte des fiind preferata logodnicului meu.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de vita
  • 6 cartofi potriviti
  • o ceapa
  • 3-4 morcovi
  • unt sau margarina si lapte pentru piure
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cottage Pie:

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare.

Se taie morcovul rondele si se toaca ceapa marunt.

Se pune carnea tocata la prajit in putin ulei si cand aceasta isi schimba culoarea adaugati ceapa, morcovul si un praf de sare si piper(puteti adauga si un cub de vita).

Cand legumele s-au calit puneti amestecul intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent.

Faceti piure-ul cand cartofii s-au fiert si puneti-l in tava peste carne.

Se pune la cuptor la 180C/gaz 4 pentru 20 de minute.

Se portioneaza si gata de masa, serviti cu muraturi sau salata.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cottage Pie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi si carne